Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Očekuje se pojačani promet tijekom nadolazećeg vikenda

01.12.2017. 09:15

Obzirom je pred nama još jedan turistički vikend, u kojem očekujemo veći priljev vozila, a kako bi svi korisnici autocesta bili na vrijeme informirani o stanju u prometu i mogućim izvanrednim događajima, molimo ih  da uključe radioprijamnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS)  te da prije kretanja na put provjere stanje na cestama.

Sve informacije o protočnosti na autocestama redovito se objavljuju putem redovnih izvješća HAK-a i na web stranicama  Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC) www.hac.hr,  Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ) www.arz.hr, HAC ONC-a www.hac-onc.hr , te  Hrvatskog autokluba (HAK) www.hak.hr 

Korisnicima su za sve dodatne informacije na raspolaganju i besplatni info telefoni 0800 0422 ili 0800 0111.

Kako bi mogli lakše isplanirati svoj put prema odredištu objavljujemo privremene regulacije prometa u zonama radova na autocestama u vrijeme vikenda od 21.07. do 23.07.2017. godine.

U zonama radova na autocestama a zbog pojačanog prometa moguće je stvaranje kraćih zastoja i kolona na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, na dionici od čvora Križ do čvora Ivanić Grad i to u smjeru Zagreba. Promet se odvija zaustavnim i pretjecajnim prometnim trakom. 

Radovi  na autocesti A4 Goričan – Zagreb, na istočnom nadvožnjaku preko željezničke pruge koji su utjecali  na protočnost prometa, završeni su jučer prema planiranom roku, 19.07.2017. godine. Tijekom današnjeg dana, 20.07., bit će uklonjena  privremena prometna signalizacija, nakon čega će  se promet neometano odvijati u svakom smjeru dvjema prometnim trakama, voznom i pretjecajnom trakom.  Ulaz na autocestu u čvoru Kraljevečki Novaki iz Sesveta prema Zagrebu već je pušten u promet. 

 

                                 Privremene regulacije prometa u vrijeme vikenda

 

                                                            znakradovinacesti1web-1487953471.jpg

 

Želimo Vam sretan put i ugodnu vožnju.

 

Hrvatske autoceste d.o.o.