Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Privremene regulacije prometa na autocestama u periodu od 08.09. do 10.09.2017. godine

30.11.2017. 16:26

I ovaj vikend očekuje se povremeno pojačan promet na autocestama zbog čega molimo vozače na dodatni oprez. Zbog radova na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, na dionici od čvora Križ do čvora Ivanić Grad zbog pojačanog prometa moguće je stvaranje kraćih zastoja i kolona u smjeru Zagreba. Promet se odvija kolnikom u smjeru Lipovca s dva (2) prometna traka u smjeru Zagreba i dva prometna traka u smjeru Lipovca.

Kako bi mogli lakše isplanirati svoj put prema odredištu objavljujemo privremene regulacije prometa u zonama radova na autocestama u vrijeme vikenda od 08.09. do 10.09.2017. godine.

 

Privremene regulacije prometa u vrijeme vikenda

 

Hitni koridor- u slučaju nesreće, osigurajte prolaz hitnoj pomoći, vatrogascima i policiji.  Ovaj koridor omogućuje tim vozilima da do mjesta prometne nesreće stignu brže i sigurnije i time što prije pomognu  žrtvama nesreće.

                                    

 

Umor i brzina najčešći su uzroci prometnih nesreća, ne vozite umorni, zaustavite se i odmorite!

Molimo korisnike autocesta da u vožnji uključe radioprijamnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS)  te da prije kretanja na put provjere stanje na cestama, a sve kako bi na vrijeme bili informirani o stanju u prometu i mogućim izvanrednim događajima na autocesti.

Sve informacije o protočnosti na autocestama redovito se objavljuju putem redovnih izvješća HAK-a i na web stranici  Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC) i Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ). 

Korisnicima je za sve dodatne informacije na raspolaganju i besplatni info telefon 0800 0422 ili 0800 0111.

 

Želimo Vam sretan put i ugodnu vožnju.

Hrvatske autoceste d.o.o