Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Privremene regulacije prometa na autocestama u periodu od 18. do 20. kolovoza 2017. godine

30.11.2017. 16:47

Nadolazeći vikend označit će pojačan promet, osobito u smjeru unutrašnjosti. U petak, 18. kolovoza u poslijepodnevnim satima očekuje se pojačan promet u smjeru mora dok se u subotu, 19. kolovoza, očekuje veći promet u smjeru unutrašnjosti, te iz smjera istoka prema zapadnoeuropskim odredištima. Na naplatnim postajama  zbog povećanog priljeva vozila moguća su kraća čekanja ili eventualni zastoji, posebno na Lučkom i Bregani.

Tijekom subote, radi bolje protočnosti, regulirat će se promet na naplatnoj postaji Demerje, gdje će se, tijekom vršnih opterećenja, cestarina moći platiti i gotovinom, dok se ostalim danima smije plaćati samo kreditnim i debitnim karticama, odnosno ENC uređajima. 

Tijekom nedjelje, 20. kolovoza, očekuje se pojačan promet, na svim auto-cestovnim pravcima. 

Prije polaska na put molimo Vas da provjerite stanje na cestama  na web stranicama   Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC) www.hac.hr,  Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ) www.arz.hr, HAC ONC-a www.hac-onc.hr , te  Hrvatskog autokluba (HAK) www.hak.hr.

Korisnicima su za sve dodatne informacije na raspolaganju i besplatni info telefoni 0800 0422 ili 0800 0111. Kako bi svi korisnici autocesta bili na vrijeme informirani o stanju u prometu i mogućim izvanrednim događajima na cestama, molimo ih  da uključe radioprijamnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS).  

Kako bi mogli lakše isplanirati svoj put prema odredištu objavljujemo privremene regulacije prometa u zonama radova na autocestama u vrijeme vikenda od 18.08. do 20.08.2017. godine.

 

Privremene regulacije prometa u vrijeme vikenda

 

 

Hitni koridor- u slučaju nesreće, osigurajte prolaz hitnoj pomoći, vatrogascima i policiji.  Ovaj koridor omogućuje tim vozilima da do mjesta prometne nesreće stignu brže i sigurnije i time što prije pomognu  žrtvama nesreće.

                                    

 

Umor i brzina najčešći su uzroci prometnih nesreća, ne vozite umorni, zaustavite se i odmorite!

              

Sretan put te ugodnu i sigurnu vožnju žele Vam

Hrvatske autoceste d.o.o.