Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Prometna prognoza za vikend 11. do 13. kolovoz 2017. godine

30.11.2017. 16:49

Drugi vikend u mjesecu kolovozu obilježit će blagdan  Velike Gospe, koji je u utorak 15. kolovoza, kada se očekuje pojačan promet u smjeru kopna. Jačanje prometa u smjeru mora, očekujemo danas, 11. kolovoza, u poslijepodnevnim satima.

U subotu, 12. kolovoza očekuje se podjednak broj vozila u oba smjera, prema moru i prema unutrašnjosti.
Prije polaska na put molimo Vas da provjerite stanje na cestama  na web stranicama   Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC) www.hac.hr,  Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ) www.arz.hr, HAC ONC-a www.hac-onc.hr , te  Hrvatskog autokluba (HAK) www.hak.hr.

Korisnicima su za sve dodatne informacije na raspolaganju i besplatni info telefoni 0800 0422 ili 0800 0111. Kako bi svi korisnici autocesta bili na vrijeme informirani o stanju u prometu i mogućim izvanrednim događajima na cestama, molimo ih  da uključe radioprijamnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS).  

Kako bi mogli lakše isplanirati svoj put prema odredištu objavljujemo privremene regulacije prometa u zonama radova na autocestama u vrijeme vikenda od 11.08. do 13.08.2017. godine.

 

Privremene regulacije prometa u vrijeme vikenda

 

 

Hitni koridor- u slučaju nesreće, osigurajte prolaz hitnoj pomoći, vatrogascima i policiji.  Ovaj koridor omogućuje tim vozilima da do mjesta prometne nesreće stignu brže i sigurnije i time što prije pomognu  žrtvama nesreće.

                                    

 

Umor i brzina najčešći su uzroci prometnih nesreća, ne vozite umorni, zaustavite se i odmorite!

              

Sretan put te ugodnu i sigurnu vožnju žele Vam

Hrvatske autoceste d.o.o.