Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Prometna regulacija od čvora Ivanja Reka do čvora Kraljevečki Novaki u smjeru Goričana

12.12.2017. 12:37

Danas su na dionici autoceste A4, od čvora I.Reka do čvora K.Novaki u smjeru Goričana, započeli  radovi izvanrednog održavanja, odnosno radovi sanacije kolnika zaustavne trake.
U tu svrhu uspostavljena je privremena regulacija prometa te je uz zaustavni trak, iz sigurnosnih razloga, zatvorena i vozna traka, a promet se vodi preticajnom trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.
Ukoliko vremenski uvjeti budu povoljni radovi će se završiti do petka (08.12.2017.godine).
Zbog gustoće prometa, u periodu između 15,00 sati i 17,00 sati je za očekivati stvaranje kraćih zastoja i kolone vozila.

Ovim putem molimo naše korisnike za razumijevanje i želimo istaknuti da se svi radovi na autocestama izvode isključivo zbog podizanja razine sigurnosti korisnika u prometu i zaštite naše infrastrukture.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste A4, mole se svi vozači za poštivanjem postavljene prometne signalizacije na autocesti te održavanjem sigurnosnog razmaka.

Sve informacije o privremenim regulacijama na autocestama bit će redovito objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i web stranici  Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC).  Također  sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422.

 

Hrvatske autoceste d.o.o.