Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Radovi na autocesti Zagreb - Lipovac A3

05.02.2021. 16:02

U dane vikenda, od 06. do 07.02. izvodit će se radovi izvanrednog održavanja na mostu Sava, na kolniku u smjeru Bregane autoceste A3. Radovi će se izvoditi naizmjenično zaustavnim i voznim prometnom trakom dok će se promet voditi pretjecajnim trakom. Tijekom radova mogući su kraći zastoji i kolona vozila.

Od 8.2. do 12.3. izvodit će se radovi izvanrednog održavanja mosta Česma na A3 u smjeru Bregane. Radovi će se odvijati u dvije faze, naizmjenično na voznom i pretjecajnom voznom traku. 
U dane vikenda, osobito u nedjelju u popodnevnim satima, moguće je stvaranje kraćih zastoja i kolone vozila u smjeru Bregane.

Isto tako, u ponedjeljak 8.2. započinje postavljanje privremene regulacije prometa zbog radova na obilaznici grada Zagreba na sanaciji nadvožnjaka iznad autoceste A3 u smjeru Lipovca.
Promet će se odvijati dvosmjerno lijevim kolnikom u smjeru Bregane, sa po dvije sužene prometne trake za oba smjera.
Zbog ovih radova za promet će biti zatvoren krak 3 čvora Jakuševec, iz smjera autoceste A11 na autocestu A3, za smjer Lipovac te će se sav promet voditi obilaznim pravcima (D30 - D31 - čvor Kosnica (A3)).