Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Radovi redovnog održavanja u tunelima Brezik, Sveti Rok, Ledenik, Bristovac i Čelinka na autocesti A1

09.01.2018. 15:29

Ovim putem želimo obavijestiti vozače da će se sutra, zbog radova redovnog održavanja na autocesti A1 Zagreb - Split, za sav promet zatvoriti cijev tunela Brezik u smjeru Splita, a promet će ce voditi dvosmjerno kolnikom u smjeru Zagreba. Odmah sutra, po završetku radova u smjeru Splita, započet će radovi  u cijevi u smjeru Zagreba, a promet će se voditi dvosmjerno u smjeru Splita. Radovi u tunelu Brezik, u obje cijevi, izvodit će se samo sutra 10.01.2018. godine.

Sutra započinju i radovi redovnog održavanja u tunelima Sveti Rok, Ledenik, Bristovac i Čelinka, te će za sav promet biti zatvorene cijevi u smjeru Splita, dok će se promet voditi dvosmjerno u smjeru Zagreba.  
Sutra navečer, po završetku radova u tunelskim cijevima u smjeru Splita, krenut će se s  izvođenjem radova u drugim cijevima u smjeru Zagreba, te će se promet voditi dvosmjerno u smjeru Splita.

Radovi u tunelskim cijevima u smjeru Splita izvodit će se 10.01.2018. godine, a u smjeru Zagreba 11.01.2018. godine.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika, mole se svi vozači da se pridržavaju ograničenja  i prate prometnu signalizaciju i  poruke na info-displejima.