Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Radovi sanacije prijelaznih naprava na mostu Kutina na A3

04.12.2017. 10:59

Na autocesti A3 Bregana - Zagreb - Lipovac u zoni mosta Kutina-Ilova 07. ožujka 2017. godine započinju radovi sanacije prijelaznih naprava. U slučaju loših vremenskih uvjeta početak radova odgodit će se do povoljnijih vremenskih uvjeta. 

Tijekom radova biti će postavljena privremena regulacija prometa te će za sav promet biti zatvoren kolnik u smjeru Lipovca, dok će se promet voditi dvosmjerno jednim kolnikom (u smjeru Zagreba) i to po jedan prometni trak za svaki smjer, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Planirani rok završetka  radova je do 01.06.2017.godine.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste A3, mole se svi vozači za poštivanjem postavljene prometne signalizacije na autocesti te održavanjem sigurnosnog razmaka.

Sve informacije o privremenim regulacijama na autocestama bit će redovito objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i web stranici  Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC) i Hrvatskih autocesta održavanje i naplata cestarine (HAC ONC).  Također  sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422.Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarina d.o.o.

Hrvatske autoceste d.o.o.