Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Radovi tijekom vikenda

25.06.2021. 12:48

Tijekom predstojećeg vikenda zbog radova uslijed većeg priljeva vozila  moguće su kolone i zastoji na slijedećim autocestama:

AUTOCESTA A3 (BREGANA - ZAGREB - LIPOVAC)

 • dionica čvor Jankomir – čvor Lučko (iz smjera AC A2, u smjeru Lipovca)
  zbog oštećenja prijelazne naprave na nadvožnjaku čvora Jankomir promet se odvija jednim prometnim trakom iz smjera A2 u smjeru A3 (čvor Lučko, čvor Ivanja Reka, čvor Lipovac).
 • dionica čvor Ivanić Grad – čvor Križ (oba smjera)
  zbog oštećenja donjeg i gornjeg ustroja mosta Žutica (66 km) promet se odvija jednim prometnim trakom po kolniku u oba smjera.
 • dionica čvor Križ – čvor Popovača (oba smjera)
  zbog izvođenja radova sanacije mosta Okoli (81-83 km), zatvoren je za prometovanje kolnik u smjeru Bregane. Promet se odvija dvosmjerno po kolniku u smjeru Lipovca i to s dvije sužene prometne trake u prometno opterećenijem smjeru i s jednim prometnim trakom u prometno manje opterećenom smjeru. 

 

AUTOCESTA A6 (BOSILJEVO – RIJEKA/OREHOVICA)

 • dionica čvor Ravna Gora – čvor Delnice (smjer Rijeka)
  zbog oštećenja prijelazne naprave u zoni vijadukta Zalesina i tunela Vršek (između 34 i 35 km, smjer Rijeka), zatvoren je za sav promet kolnik u smjeru Rijeke, dok se dvosmjerni promet s po jednim prometnim trakom u svakom smjeru vožnje odvija po kolniku (smjer Zagreb).
 • dionica čvor Oštrovica  – čvor Kikovica (smjer Rijeka)
  zbog izvođenja radova sanacije i rekonstrukcije donjeg i gornjeg ustroja vijadukta Bukovo, smjer Rijeka (63-65 km) promet se odvija dvosmjerno po kolniku u smjeru Zagreba i to s dvije prometne trake u smjeru Zagreba i s jednom prometnom trakom u smjeru Rijeke.

 

AUTOCESTA A7 (RUPA – RIJEKA – ŽUTA LOKVA)

 • dionica čvor Hreljin – čvor Sveti Kuzam  (smjer Rupa (A7))
  zbog radova sanacije oštećenja prijelaznih naprava na voznom prometnom traku u široj zoni čvora Hreljin (35-34 km) u smjeru Rupe, promet se odvija po pretjecajnom prometnom traku, na istom kolniku, (smjer Rupa).