Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Regulacija prometa na A3 na dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

30.11.2017. 14:09

U subotu 18. studenog 2017. godine povodom obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine", na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac očekuje se pojačani promet u smjeru istoka. 

Ovim putem želimo naglasiti da na predmetnoj autocesti ne očekujemo prometne poteškoće s obzirom na činjenicu da je većina, naročito složenijih radova završena te da je u smjeru istoka,  u uvjetima normalnog odvijanja prometa, osigurana protočnost objema prometnim trakama.  

Na dionici od čvora Županja do čvora Slavonski Brod, zbog radova sanacije kolnika, promet se na tri lokacije u smjeru Zagreba, odvija jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Molimo vozače, a u cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na autocestama, da  poštuju prometnu signalizaciju, prate poruke na info-displejima o uvjetima na cesti  te da svoju vožnju prilagode uvjetima na autocesti.

U slučaju izvanrednih situacija u prometu  korisnike ćemo o stanju na autocestama obavještavati putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja, stoga je važno uključiti radioprijamnik  u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnim info telefonima 0800 0422 ili 0800-0111.