Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Stanje na autocestama tijekom vikenda 16.2. do 18.2.2018. godine

16.02.2018. 13:29

Kako bi svi korisnici autocesta bili na vrijeme informirani o stanju u prometu i mogućim izvanrednim događajima, a naročito u vrijeme zimskih uvjeta na cestama, sve informacije redovito se objavljuju putem redovitih izvješća HAK-a i na web stranici  Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC) - Stanje na autocestama.
Molimo korisnike da uključe radioprijemnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS), a sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnim info telefonima 0800 0422 ili 0800 0111.

Podsjećamo da je na zimskim dionicama autocesta obvezna zimska oprema bez obzira na vremenske prilike, dok je za vrijeme zimskih uvjeta (kolnik prekriven snijegom, poledica,....) zimska oprema obvezna na svim dionicama autocesta. Pod zimskom opremom podrazumijevaju se zimske gume na svim kotačima ili ljetne gume s najmanjom dubinom profila od 4 mm i s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače.

Zbog lakšeg puta prema odredištu, ovdje možete vidjeti  privremene regulacije prometa u zonama radova na autocestama koje će se odvijati u vrijeme vikenda od 16.2. do 18.2.2018. godine.

Privremene regulacije prometa u vrijeme vikenda

radovi na cesti - znak.jpg