Naslovnica
Strelica desno

Novosti

Tijekom vikenda u vrijeme većeg priljeva vozila zbog radova očekujemo povremene zastoje i kolone

21.05.2021. 12:47

Tijekom ovog vikenda prognoza je ljepšeg i sunčanijeg vremena, a što vjerujemo da će većina iskoristiti za putovanje do svojih vikend odredišta. Međutim i naši radnici iskoristit će ga za izvođenje i dovršetak radova prije početka ljetne sezone. Proljetni radovi su u punom jeku diljem autocesta.
Detaljan pregled svih radova možete pogledati na linku Stanje u prometu a ovdje smo izdvojili radove zbog kojih je u vršnim satima i većem priljevu vozila moguće stvaranje kolone ili zastoja.

AUTOCESTA A1 (ZAGREB (LUČKO) – BOSILJEVO - SPLIT – DUBROVNIK)

 • Na dionici čvor Karlovac – čvor Novigrad u smjeru Dubrovnik, zbog izvođenja radova sanacije prijelaznih naprava na vijaduktu Drežnik, promet se odvija jednim prometnim trakom u smjeru Dubrovnika.  Planirani završetak radova, 02.06.2021.godine.
 • Na dionici čvor Karlovac – čvor Novigrad u smjeru Dubrovnik, zbog oštećenja prijelazne naprave na objektu Dobra, promet se odvija jednom prometnom trakom u smjeru Dubrovnik/Rijeka.


AUTOCESTA A3 (BREGANA - ZAGREB - LIPOVAC)

 • Na dionici čvor Jankomir – čvor Lučko, iz smjera AC A2, u smjeru Lipovca zbog oštećenja prijelazne naprave na nadvožnjaku čvora Jankomir. Promet se odvija jednim prometnim trakom iz smjera A2 u smjeru A3 (čvor Lučko, čvor Ivanja Reka, čvor Lipovac).
 • Na dionici čvor Ivanić Grad – čvor Križ  u oba smjera, zbog oštećenja donjeg i gornjeg ustroja mosta Žutica (66 km), promet se odvija jednim prometnim trakom po kolniku u oba smjera. 
 • Na dionici čvor Križ – čvor Popovača u oba smjera, zbog izvođenja radova sanacije mosta Okoli (81-83 km), za promet zatvoren je kolnik u smjeru Lipovca, a promet se odvija dvosmjerno po kolniku u smjeru Bregane i to jednim prometnim trakom u oba smjera. 
  Planirani završetak radova, 28.05.2021.godine.

 

DRŽAVNA CESTA D102 (MOST KRK)

 • Na dionici kopno – most Krk – otok Krk/do raskrižja s državnim cestama u smjeru otoka Krka,
  zbog sanacije donjeg i gornjeg ustroja velikog i malog luka mosta Krk, za promet je zatvorena prometna traka u smjeru otoka Krk, dok se promet naizmjenično odvija po prometnom traku u smjeru kopna, uz semaforsku privremenu regulaciju prometa.
  Planirani završetak radova, 02.06.2021.godine.