Naslovnica

Novosti

Likovni natječaj

30.11.2018. 10:48

Zimsko putovanje autocestom

Ovogodišnja blagdanska čestitka naše tvrtke rad je naših najmlađih. Za odabir najoriginalnije čestitke proveli smo likovni natječaj među djecom naših radnika na temu „Zimsko putovanje autocestom“. U natječaju su mogla sudjelovati djeca od 5 do 11 godina starosti. Zaprimili smo 121 crtež/slika. Mogle su se koristiti sve crtačke i slikarske tehnike. Povjerenstvu sastavljenom od pet članova, bilo je izrazito teško donijeti odluku o tome koji je rad najbolji. Vidljivo je da su svi uložili puno mašte i veliki trud u svoja djela.

U završnom odabiru ostalo je 10 radova od kojih su odabrani najbolji. Osmogodišnjem Ivi N. pripalo je 1. mjesto, čiji rad će ujedno biti naša blagdanska čestitka. Osmogodišnjoj Petri I. pripalo je 2. mjesto dok je 3. mjesto pripalo devetogodišnjoj Emili P. Uz prva tri mjesta odabrali smo i rad šestogodiše Cvite P. koja će dobiti nagradu za mladu nadu.

Još jednom čestitamo svim mališanima koji su nam dostavili svoje radove koje možete pogledati u našoj galeriji te svojim favoritima kliknite „like“ ....

 

zajednička slika.JPG