Naslovnica

Novosti

Pojačani promet na autocestama na blagdan Svih svetih

31.10.2018. 09:24


Za vrijeme produljenog vikenda, od srijede 31.10. do nedjelje 4.11.2018., na blagdan Svih svetih,  očekuje se pojačani intenzitet prometa na svim glavnim autocestovnim pravcima. Veći priljev vozila s  kraćim čekanjima  mogući su na naplatnim postajama:  Lučko, Zagreb-istok, Sveta Helena i Bregana. 

S obzirom na činjenicu da su na nekim dionicama  još uvijek u tijeku radovi održavanja autocesta, koje je potrebno obaviti prije zimske sezone, Hrvatske autoceste organizirale su radove tako da ne utječu na protočnost prometa, osim radova na autocesti A4 Zagreb - Goričan, na kojoj zbog tehnologije izvođenja nije moguće ukloniti regulaciju. Na dionicama Varaždin - Ludbreg, Komin - Breznički Hum te Komin - Sveta Helena u smjeru Zagreba u slučaju većeg priljeva vozila moguća je  smanjena protočnost prometa.

Molimo sve korisnike da prije putovanja provjere stanje na cestama na našoj web stranici www.hac.hr  ili www.hak.hr. U slučaju izvanrednih situacija u prometu  korisnike ćemo obavijestiti putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja, stoga je važno uključiti radioprijamnik  u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422.